Η Findigital ιδρύθηκε τον Σεπτέμβριο του 2014 για να συγκεντρώσει όλες τις δραστηριότητες του FindHere Group στον τομέα του digital marketing.

Η FindHere ιδρύθηκε το 2011 και έχει ως κύρια δραστηριότητα τον πανελλαδικό ηλεκτρονικό κατάλογο findhere , έναν από τους 5 μεγαλύτερους στην Ελλάδα με πελατολόγιο πάνω από 3.000 επιχειρήσεις.

Η Findigital προσφέρει 360ο λύσεις για digital communication & online marketing, με εξειδίκευση στις μικρομεσαίες επιχειρήσεις και ιστορικό πολλών πετυχημένων online καμπανιών.

Η Findigital επιλέχθηκε από την GotU ως αποκλειστικός συνεργάτης της για Ελλάδα και Κύπρο και μαζί λανσάρουν για πρώτη φορά σε Ελλάδα και Κύπρο την Νο1 facebook διαφημιστική λύση για όλες τις επιχειρήσεις.

A special relationship with

Η 77Agency είναι η πρώτη εταιρεία παγκοσμίως που ζήτησε από το Facebook να ανοίξει το API program και μια από τις 3 πρώτες που είχαν πρόσβαση σε αυτό. Έχει αναγνωρισθεί ως Facebook Strategic Preferred Marketing Developer ένας τίτλος που τον κατέχουν μόλις 13 εταιρείες στον κόσμο.

“Strategic PMD is a designation reserved for a small group of PMDs that are driving outstanding positive impact in our marketing developer ecosystem. Each Strategic PMD earned the distinction through a rigorous selection process that among other considerations, is based on shared values, strategic alignment, and growth potential with Facebook.”

Today the program evolved into “Facebook Marketing Partners”, of which 77Agency is still a proud member.

Το brand GotU δημιουργήθηκε τον Φεβρουάριο του 2016 για να ενώσει όλες τις δραστηριότητες της 77Agency στον τομέα παροχής Social Media services για Digital Agencies, Yellow Pages Groups και Τοπικούς Ηλεκτρονικούς Οδηγούς σε όλο τον κόσμο.

Η 77Agency ιδρύθηκε το 2003 στο Λονδίνο, με πάνω από 150 συνεργάτες σε 6 γραφεία: Λονδίνο, Μιλάνο, Ρίγα, Ρώμη, Άμστερνταμ, Μόσχα.

Είναι μία τις ηγέτιδες εταιρίες στην Ευρώπη ως digital media agency με εξειδίκευση στην ανάπτυξη λύσεων online & social media marketing.

ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑ

Το συγκεκριμένο προφίλ της Findigital ήταν από τους βασικούς λόγους που επιλέχθηκε από την GotU ως αποκλειστικός στρατηγικός συνεργάτης της για την Ελλάδα και την Κύπρο.

Η τεχνογνωσία και πολυετής εμπειρίας της GotU στην ανάπτυξη προχωρημένων εφαρμογών και λογισμικού Online και Social Media Marketing, σε συνδυασμό με την άριστη γνώση της Findigital της εγχώριας αγοράς και των απαιτήσεων αυτής, συνθέτουν μια δυναμική σύμπραξη, που αποτέλεσμα της είναι να εισαχθεί για πρώτη φορά στην Ελλάδα και την Κύπρο μια μοναδική και καινοτόμα λύση δημιουργίας και διαχείρισης διαφημιστικών καμπανιών στο Facebook.

Η λύση αυτή απευθύνεται σε μικρομεσαίες και μεγάλες επιχειρήσεις, οργανισμούς, δημόσιες υπηρεσίες, Digital Agencies, Yellow pages, Τοπικούς οδηγούς και προσφέρει προστιθέμενη αξία στον διαφημιστικό σχεδιασμό τους. Βασίζεται σε ένα μοναδικό μοντέλο στόχευσης/συχνότητας/επανάληψης της διαφήμισης σε ειδικό κοινό και η λύση αυτή εγγυάται πολλαπλάσιο engagement στους χρήστες, σε σχέση με τις συμβατικές καμπάνιες που προσφέρει η πλατφόρμα του Facebook αυτή τη στιγμή.