Ποιοί είμαστε

Είμαστε μια performance-based Digital Agency, στελεχωμένη από επαγγελματίες που προέρχονται μέσα από την ίδια αγορά. Για αυτό το λόγο η προσέγγιση μας είναι καθαρά πελατοκεντρική.

 

Έχοντας παρακαταθήκη την ήδη επιτυχημένη δραστηριότητά μας με τον πανελλαδικό ηλεκτρονικό κατάλογο Findhere, διαθέτουμε το ανταγωνιστικό πλεονέκτημα, δεδομένης και της διαχείρισης ενός πελατολογίου που ξεπερνάει τις 3.000 επιχειρήσεις, μιας ανεκτίμητης εμπειρίας στην γνώση της ελληνικής αγοράς και των αναγκών της.

Υλοποιούμε τα projects των πελατών μας με προσέγγιση της κάθε περίπτωσης ξεχωριστά, σύμφωνα με τα μοναδικά χαρακτηριστικά και τις ανάγκες τους και βάζοντας πάντα σε πρώτο πλάνο την ικανοποίηση τους. Επίσης, πιστεύουμε ότι η στενή συνεργασία είναι η βάση για ένα εξαιρετικό αποτέλεσμα…

Όλα τα στελέχη της Findigital είναι εξειδικευμένοι και πιστοποιημένοι επαγγελματίες που επενδύουν συστηματικά στην εκπαίδευση τους πάνω σε νέες τεχνολογίες, πλατφόρμες και τεχνικές online Marketing.

O U R    V I S I O N

Να γίνουμε το πιο σεβαστό Digital Marketing Agency. Θέλουμε να αλλάξουμε τον τρόπο που οι επιχειρήσεις μιλάνε, ακούνε και επικοινωνούν online.

Milestones

Αξιοσημείωτα γεγονότα που αφορούν το Findigital

2011

Μάϊος, 2011

Ιδρύθηκε η FindHere | Εξειδικευμένος Ηλεκτρονικός Κατάλογος, από τον Γιάννη Γιαννόπουλο

2012

Απρίλιος, 2012

Η FindHere έφτασε τους 1.000 προβαλλόμενους

2014

 

Ιούνιος, 2014

Η FindHere έφτασε τους 3.000 προβαλλόμενους

 

Σεπτέμβριος, 2014

Ιδρύθηκε η Findigital | Digital Marketing Agency, μέλος του FHG (FindHere Group)

2015

 

Ιούνιος, 2015

Η εξειδικευμένη υπηρεσία SEO χρησιμοποιείται από 23 εταιρείες