Εφαρμογές Facebook 

Τι θα λέγατε το περιεχόμενο και η εμφάνιση της ιστοσελίδας/e-Shop σας και των εφαρμογών της να εμφανίζονται με τον ίδιο λειτουργικό, επικοινωνιακό και διασκεδαστικό τρόπο και στο Facebook; Επίσης τι θα λέγατε κάθε φορά που κάποιος πραγματοποιεί αγορά από το κατάστημα σας ,να ενημερώνονται αυτόματα και όλοι οι φίλοι του;

Multiethnic Group of People with Gear Symbol

Η σωστή χρήση των Facebook εφαρμογών εδραιώνει μια στέρεα και συμπαγή παρουσία σας στο δημοφιλέστερο κοινωνικό δίκτυο. Οι Facebook Apps συντελούν σημαντικά στην ενδυνάμωση του εταιρικού προφίλ σας, προσθέτοντας αξία στην συνολική εμπειρία του χρήστη/πελάτη σας, αλλά βοηθούν και στην αποτελεσματική πρόσβαση σε νέο πελατολόγιο και την αύξηση των πωλήσεων σας.

Στην FINDigital αναλαμβάνουμε και υλοποιούμε την ανάπτυξη επαγγελματικής σελίδας στο Facebook. Συγκεκριμένα:

  1. Δημιουργούμε/Κατασκευάζουμε την επαγγελματική σας σελίδα στο facebook κατά τα πρότυπα της εταιρικής ιστοσελίδας σας.
  2. Αναλαμβάνουμε την Σχεδίαση και Ανάπτυξη Facebook E-shop κατά τα πρότυπα του εταιρικού σας e-shop: τα προϊόντα μεταφέρονται αυτόματα με τις φωτογραφίες και τις περιγραφές από το online e-shop. Κάθε φορά που κάποιος πραγματοποιεί αγορά μέσω του facebook e-shop, ενημερώνονται αυτόματα και οι επαφές του. Το facebook e-shop διαθέτει όλα τα χαρακτηριστικά ενός κανονικού eshop, όπως κατηγορίες προϊόντων, πληροφορίες και χαρακτηριστικά για τα προϊόντα, φίλτρα, σύγκριση, όλους τους τρόπους αποστολής κλπ. Επιπλέον υπάρχει η δυνατότητα διασύνδεσης του με το υπάρχον e-shop σας!
  3. Σχεδιάζουμε και αναπτύσσουμε επαγγελματικά facebook apps κομμένα και ραμμένα στις ανάγκες σας. Αυτά μπορούν να πάρουν την μορφή Games, Quiz, διαγωνισμών, διασκεδαστικών, εκπαιδευτικών εφαρμογών, Mini Sites κλπ.