Προς Διαφημιστές:

Με την ένταξη σας στο Findigital - GotU Network, η Findigital παρέχει σε Digital Agencies, Yellow Pages και Τοπικούς Οδηγούς την δυνατότητα στόχευσης ειδικών κοινών και βελτιστοποίησης των διαφημιστικών καμπανιών μέσω της δημοφιλούς πλατφόρμας κοινωνικής δικτύωσης Facebook.

 

ΕΙΝΑΙ ΚΑΤΙ ΠΑΡΑΠΑΝΩ ΑΠΟ ΜΙΑ technology-based ΛΥΣΗ!

  • Καινοτομία: Σήμερα το Facebook δεν προσφέρει ένα μοντέλο τιμολόγησης με βάση την εγγυημένη Reach&Frequency of προσέγγιση. Η πολύχρονη εμπειρία μας σε Facebook ads και ο μοναδικός μας αλγόριθμος μας επιτρέπει να πουλάμε Reach&Frequency campaigns αντί για τις παραδοσιακές CPC/CPM campaigns.
  • Μοναδικότητα: Το μοντέλο διαφήμισης Reach&Frequency δεν μπορεί να συγκριθεί με τις συμβατικές Facebook καμπάνιες ή με οποιαδήποτε άλλη διαθέσιμη μορφή διαφήμισης.
  • Απλότητα: Πουλάμε καμπάνιες σε 3 βήματα μέσω ενός dedicated iPad & web application (the Sales tool). Η διαδικασία πώλησης αποδεικνύεται πολύ αποτελεσματική κατά την επίσκεψη στον πελάτη και σε telesales.

 

ΓΙΑΤΙ ΕΙΝΑΙ ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑΤΙΚΗ;

  • Εγγυημένα αποτελέσματα: χάρη στις τεχνικές βελτιστοποίησης μπορούμε να εγγυηθούμε επανάληψη του μηνύματος σε μοναδικούς χρήστες πολλές φορές σε σύντομο χρονικό διάστημα και αυτό έχει ως αποτέλεσμα awareness και store traffic.
  • Αποδοτικότητα: τα δημιουργικά διαχειρίζονται μέσω μιας dedicated platform (the Fulfilment tool) που επιτρέπει την δημιουργική ομάδα να δημιουργήσει ads και να ζητήσει την έγκριση του πελάτη.
  • Έλεγχος: δίνουμε πρόσβαση στον πελάτη στο fulfilment tool ώστε εύκολα να επεξεργαστεί τις λεπτομέρειες της καμπάνιας και να ελέγξει τα δημιουργικά. Ειδοποιήσεις στον πελάτη μέσω email ώστε εύκολα να πάρουμε το feedback.

 

ΟΦΕΛΗ ΤΗΣ ΣΥΝΕΡΓΑΣΙΑΣ ΜΑΣ

  • Κόστος/χρόνος διαχείρισης: χάρη στα βήματα δημιουργίας της καμπάνιας και της αυτόματης βελτιστοποίησης ελαχιστοποιείται ο χρόνος και το κόστος διαχείρισης, τόσο κατά το στάδιο της δημιουργίας, όσο και κατά τη διάρκεια που η καμπάνια είναι online.
  • Engagement rate: το Engagement rate για κάθε μοναδικό χρήστη είναι 8.72%, σχεδόν εξαπλάσιο από αυτό μιας απλής καμπάνιας. Αυτό έχει ως αποτέλεσμα ο πελάτης να ανανεώνει την προβολή σε υψηλό ποσοστό.
  • Win - win: η συνεργασία μας θα είναι win-win, τόσο από οικονομικής πλευράς, όσο και από αναγνωρισιμότητα. Η επαφή και η σχέση με τον πελάτη παραμένει εξ ολοκλήρου σε εσάς.
  • Member of Network: Γίνεστε μέλος και απολαμβάνετε την υποστήριξη ενός κορυφαίου δικτύου που έχει στο portfolio του πάνω από 40 καμπάνιες σε 13 χώρες με χιλιάδες ικανοποιημένους πελάτες

 

 

ΟΙ ΣΥΝΕΡΓΑΤΕΣ ΜΑΣ