Κατασκευή Ιστοσελίδας

H σχεδίαση της δικής σας ιστοσελίδας είναι ζωτικής σημασίας, καθώς είναι η βιτρίνα της εταιρικής σας ταυτότητας. Η πρώτη εμπειρία ενός χρήστη με την επιχείρησή σας εξαρτάται κατά κύριο λόγο από την λειτουργικότητα της πλοήγησης και την αισθητική επίδραση που θα έχει πάνω του. Η πρώτη εντύπωση που θα του προκαλέσει…Και ο πελάτης δεν θα σας δώσει ποτέ δεύτερη ευκαιρία για να κάνετε την πρώτη εντύπωση!

Η Findigital μπορεί να βοηθήσει την ιστοσελίδα σας ώστε να δημιουργήσει μια εξαιρετική πρώτη εντύπωση! Σχεδιάζουμε καινοτόμες ιστοσελίδες, καλαίσθητες και χρηστικές, πάντα φιλικές προς τις μηχανές αναζήτησης και να προσαρμόζεται λειτουργικά και αισθητικά σε όλες τις οθόνες και συσκευές (responsive web design).

  • Σχεδιάζουμε κάθε φορά μοναδικό template με επίκεντρο τα χαρακτηριστικά του brand και της εταιρικής σας ταυτότητας. Επιδιώκουμε η κάθε ιστοσελίδα να αποτυπώνει σε αισθητικό επίπεδο, τον χαρακτήρα και την φιλοσοφία της επιχείρησής σας.
  • Με την αρωγή της στενής συνεργασίας με τον πελάτη μας, κατασκευάζουμε την αρχιτεκτονική του site και την δομή της σε κατηγορίες, υποκατηγορίες την επιλογή πολλαπλών γλωσσών και την παραμετροποίηση των ενθεμάτων (modules) έτσι ώστε να σας ικανοποιεί απόλυτα! services-web-services-on-light
  • Εστιάζουμε στο Responsiveness: κάθε ιστοσελίδα είναι συμβατή με όλες τις συσκευές και οθόνες (smartphones, tablets, PCs Smart TV)
  • Βελτιστοποιούμε την Λειτουργικότητα: οι ιστοσελίδες μας δημιουργούνται σε open source πλατφόρμες ούτως ώστε να είναι διαχειρίσιμη εύκολα από εσάς, τον μέσο χρήστη. Σας εκπαιδεύουμε πώς να διαχειρίζεστε εύκολα την πλατφόρμα όταν θέλετε να προσθέσετε μόνος σας κάποια φωτογραφία ή να ανανεώσετε το περιεχόμενο!
  • SEO: Βελτιστοποιούμε την δυνητικότητα και την προοπτική της ιστοσελίδας ώστε να ανασύρεται στις μηχανές αναζήτησης των μηχανών αναζητήσεων με συγκεκριμένες τεχνικές.
  • Αναλαμβάνουμε την δημιουργία οποιοδήποτε περιεχόμενου που μπορεί να περιληφθεί στην ιστοσελίδα: κείμενα, άρθρα, blog, παρουσίαση προϊόντων, banners, φωτογραφιών, video κλπ