Η FINDigital είναι εδώ!

Above angle of business partners making pile of hands on workplace Note to inspector: the image is pre-Sept 1 2009

Με την ευκαιρία του νέου έτους, θα θέλαμε να σας γνωστοποιήσουμε την δραστηριοποίηση της FINDigital στον χώρο του Διαδικτυακού Marketing. Ανταποκρινόμενοι στις ανάγκες σας για περισσότερες και πληρέστερες λύσεις της διαδικτυακής σας προώθησης και συνεχίζοντας το ίδιο όραμα με αυτό που ξεκινήσαμε ως πανελλαδικός ηλεκτρονικός κατάλογος επαγγελματιών Findhere: με την ίδια πελατοκεντρική προσέγγιση, εξειδικευμένη τεχνογνωσία και επαγγελματισμό αλλά και με ακόμη περισσότερο ενθουσιασμό και κίνητρο, στην FINDigital στοχεύουμε να σας παρέχουμε εξατομικευμένες, αποδοτικές, οικονομικές online λύσεις και συμβουλευτικές υπηρεσίες marketing, πάντα με γνώμονα τα άμεσα αποτελέσματα και την βελτίωση της ποιότητας της δουλειάς σας. Γιατί όταν μεγαλώνετε εσείς, μεγαλώνουμε κι εμείς!

Στο νέο website findigital.gr αλλά και τις σελίδες μας στα social media μπορείτε να ενημερωθείτε για τις λύσεις μας και την δραστηριότητα μας.

Σας ευχόμαστε ένα υγιές και παραγωγικό 2016! 

findigital_teliko

 

Σχετικά με αυτό το blog

Εδώ θα βρείτε διάφορες δημοσιεύσεις σχετικά με την δραστηριότητα μας, συμβουλές και tips για μια ποικιλία θεμάτων σχετικά με την παρουσία σας στο διαδίκτυο και την βελτίωση της δουλειάς σας!

Ζητήστε μας μια δωρεάν αξιολόγηση!

Η ομάδα μας θα κάνει μια αναλυτική αξιολόγηση του προφίλ σας ώστε να σας συμβουλέψει όσο το δυνατόν καλύτερα στο online πλάνο σας!

Θέλετε να λαμβάνετε το newsletter μας;

Περισσότερα από το blog μας...

Δείτε όλες τις δημοσιεύσεις μας.